Huid

Gezichtsbehandelingen, epileren, make-up en rugmassage en Waxen.

Een mooiere huid, een stralender gezicht er jonger uitzien. Dat kan in de schoonheidssalon van Ameno voor zowel dames als heren. Na 1 behandeling zijn de eerste resultaten al zichtbaar!

In de salon werken we met producten van het instituut Guinot. Een top huidverzorgingsmerk dat al meer dan 40 jaar bestaat zo’n 11.000 beautysalons in 70 landen werken met Guinot. De producten uitgebalanceerd en vernieuwend door continu te streven naar het bereiken van duidelijke, zichtbare verbeteringen.

De beschermende functie van de huid neemt af door schadelijke invloeden van buiten, zoals zonlicht, uitdroging door koude en wind of zelfs door het gebruik van ongeschikte huidverzorgingsproducten. Een goede huidverzorging versterkt de weefselstructuren en voorkomt het verlies aan stevigheid. De behandelingen waar u uit kan kiezen zijn gericht op het hydrateren, reinigen, verstevigen of verjongen van de huid.

Kleine Guinot behandeling – reiniging, peeling, masker en verzorgende crème

Uitgebreide Guinot behandeling – reiniging, epileren, peeling, massage, masker en verzorgende crème

Speciale Guinot behandelingen

Beauté Neuve – een behandeling tegen celveroudering en pigmentvlekken. Deze behandeling met een dubbele peeling zorgt voor een nieuwe, jeugdige uitstraling. Door het versnellen van de celvernieuwing ziet uw gezicht er jeugdiger en stralender uit.

Liftosome –  het verstevigen en verjongen van de gelaatstrekken.  Bevordering van de elasticiteit van de huid door Pro Collageen in de huid te laten intrekken onder het modellerende Thermolift-masker. Het masker zorgt voor een zachte warmte waardoor de werkstoffen van het Pro Collageen beter intrekken.

Hydradermie Lift Yeux – voor het verjongen van de oogopslag. Om de oogomtrek een jeugdiger aanblik te geven, werkt deze behandeling specifiek op het versterken en stevigheid geven van de oogcontour (kringspieren). Rimpeltjes verdwijnen, gladdere kraaienpootjes en de ogen zien er jeugdiger uit.

Hydradermie Lift – voor het verjongen van het gelaat. Liftende behandelingen werkten vroeger alleen in op de structuur van de huid, door het “netwerk” van opperhuid aan te spannen en de lederhuid te verstevigen. Hydradermie lift doet het revolutionair anders, zonder injecties! Door de gelaatsspieren te stimuleren ontstaat er een spectaculair liftend effect, wat ervoor zorgt dat het gezicht er zichtbaar jonger uitziet. Aanbevolen als kuur van drie behandelingen.

Hydradermie Plus – de Hydradermie Lift met ontspannende massage

Hydradermie Ster – Insluizen van werkstoffen, voor actieve huidverbetering met ionisatie. Kijk naar het filmpje hoe het werkt!

Wilt u een afspraak maken?

Klik hier