Haar

Met je kapsel laat je zien wie je bent

‘Als je haar maar goed zit’ is niet uit de lucht gegrepen. Als je haar zit zoals je wil, voel je je zelfverzekerd. Ons kapsel maakt onderdeel uit van onze persoonlijkheid. Wij adviseren je graag over een behandeling die niet alleen past bij je gezicht, ook bij wie jij bent. Zodat een goede haardag altijd binnen handbereik is. Bij Salon Ameno helpen we iedereen: mannen, vrouwen en kinderen.

Knippen

Welke look past bij jou? Ben je regelmatig toe aan een nieuw kapsel of laat je liever alleen de puntjes knippen? Wij adviseren je graag over een kapsel dat bij je past. Daarbij kijken we onder andere naar de vorm van je gezicht en bespreken we jouw wensen. Onze kapsters knippen zowel mannen, vrouwen als kinderen.

Kleuren

Niet alleen je kapsel, ook de kleur van haar bepaalt voor een groot deel je uitstraling. Je kunt bij ons terecht voor het bijwerken van je uitgroei, het kleuren van het gehele haar en het zetten van highlights. De subtiele techniek voor baby highlights, balayage, geeft vaak een prachtig subtiel effect.

Permanent

Heb je van nature geen krullen maar wil je die wel graag? Wij permanenten met een speciale techniek van Revlon, dat ervoor zorgt dat je haar niet onnodig wordt beschadigd. Met een permanent heb je gegarandeerd elke dag mooie krullen, zonder dat je zelf in de weer hoeft te gaan met rollers en krultangen.

Bruidskapsels

Op de mooiste dag van je leven wil je er op je allerbest uitzien. Wij zijn gespecialiseerd in bruidskapsels en bruidsmake-up en denken graag met je mee over een schitterende, onvergetelijke look. Lees meer op deze pagina.

Salon Ameno werkt met producten van Oolaboo, Nine Yards, Nook (beauty family) en Revlon