Haar

Knippen, kleuren, stylen, opsteken.

De behandeling start met een ontspannende hoofdmassage, daarna is alles mogelijk van een stijlvolle coupe tot een eigentijdse nieuwe kleur! Wilt u een nieuwe look, maar weet u nog niet precies wat? U bent van harte welkom, voor een vrijblijvend advies passend bij uw persoonlijkheid en desgewenst volgens de laatste trends.

Bij salon Ameno voor Haar & Huid wordt gewerkt met Wella en Kérastase, merken geschikt voor zowel dames als heren. Onze filosofie is dat uw kapsel er altijd goed uit ziet! Het moet geen verschil maken of u net van kapper komt of dat u thuis zelf uw haar heeft gewassen en heeft gestyled.

Bruidskapsels

De dag van je leven, de dag dat je je geen zorgen wilt maken over je haar of je make-up. Is dit wat je zoekt ben je bij Salon Ameno op het juiste adres!

We hebben verschillende arrangementen voor je samengesteld. Wil je als je je jurk gaat doorpassen het plaatje zien hoe je er de dag zelf uitziet kun je ook een afspraak voor een proefkapsel en proef make-up maken op dezelfde dag. Een andere dag kan natuurlijk ook altijd. Bij ons VIP-arrangement komen we op de dag zelf het haar en make-up op locatie nog bijwerken. Zo begin je de avond weer helemaal stralend!

Wilt u een afspraak maken?

Klik hier