Permanente Make-up

Voor iedereen die er op elk moment van de dag perfect verzorgd  uit wil zien. Zelfs als alle gewone make-up verwijderd is, ziet uw gezicht er nog steeds goed uit. Permanente make-up heeft als voordeel dat u er super uit blijft zien tijdens sporten, zwemmen, buitenlopen in weer en wind of na een nacht slapen.

Wat is er mogelijk met permanente make-up?

Wenkbrauwen – Het corrigeren van dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen, zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat. Het camoufleren van littekens in de wenkbrauwen. Weer compleet maken van te veel geëpileerde wenkbrauwen. Het is mogelijk om de wenkbrauwen weer te geven door ze gelijkmatig in te kleuren, of te werken met de ‘hairstroke’ techniek. Het zorgvuldig natekenen van een wenkbrauwhaar.

Ogen – Tussen de wimperhaartjes pigmenteren, dat geeft een eyeliner effect met een natuurlijke en volle oogopslag. Altijd mooie sprekende ogen, zonder zorgen over uitgelopen make-up.

Lippen – Lipcontouren aanbrengen voor een natuurlijke aanvulling of extra accent. Het symetrisch corrigeren van lippen. Een echte lipliner aanbrengen in de door u gewenste kleur, of sterkte of zelfs de lippen in te kleuren. Een lipcontour geeft de lippen weer mooi vorm. Vraag naar de diverse mogelijkheden.

 

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Met een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, wordt een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Alleen vakmensen met de juiste apparatuur kunnen permanente make-up nauwkeurig aanbrengen.

Doet het pijn?

De behandeling is niet helemaal gevoelloos, maar de onaangename prikkels worden door de apparatuur tot een minimum beperkt.

Vakmanschap

Linda Kroot is Nouveau Contour specialiste en u bent bij haar in goede handen dankzij een intensieve training door ervaren en deskundige docenten. De unieke Nouveau Contour methode die werkt met de modernste technieken is uw garantie voor kwaliteit.

Betrouwbare apparatuur

De Nouveau Contour Intelligent, is het pigmentatie apparaat waar de Nouveau Contour specialiste mee werkt. De laatste technische noviteiten en innovaties op het gebied van permanente make-up zijn in deze apparatuur verwerkt. De computer aansturing kan de naaldfrequentie tot op 0,01 seconde nauwkeurig aangeven.

GGD goedgekeurd!

Er wordt uitsluitend gewerkt met nieuwe steriele naalden voor elke klant, geheel conform de strenge landelijke Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieucode. De naalden worden vernietigd na de behandeling. Verder is er een tweejaarlijks bezoek van de GGD waarbij de salon geïnspecteerd en goedgekeurd wordt. Hierdoor bent u verzekerd van volledig veilige permanente make-up.

Wilt u een afspraak maken?

Klik hier