Permanente make-up

Met permanente make-up, ook wel PMU genoemd, bespaar je jezelf veel tijd en moeite. Je ziet er op elk moment van de dag verzorgd uit, zelfs als je geen make-up draagt. Het blijft bovendien altijd goed zitten, ook als je gaat sporten of zwemmen. Houd er rekening mee dat PMU, ondanks de naam, niet permanent is. Het blijft enkele jaren zitten en vervaagt langzaam.

Permanente make-up wenkbrauwen

Wil je mooie, volle wenkbrauwen? Of onregelmatige haargroei of littekens camoufleren? Dan is permanente make-up voor de wenkbrauwen een uitstekende optie voor je. Wij kleuren de wenkbrauwen gelijkmatig in of maken gebruik van de ‘hairstroke techniek’, waarmee we de lege plekjes opvullen. Het resultaat? Verzorgde wenkbrauwen die jarenlang mooi blijven.

Permanente make-up eyeliner

Eyeliner opbrengen is een nauwkeurig klusje. Door het aanbrengen van permanente eyeliner hoef je niet meer zelf aan de slag en heb je altijd sprekende ogen. Wij brengen op de gewenste plekken pigment aan tussen de wimperhaartjes.

Voordelen van permanente make-up

  • Je bent minder tijd kwijt aan het aanbrengen van je make-up
  • Het blijft jarenlang goed zitten
  • Brildragers worstelen niet meer met het aanbrengen van make-up
  • Het is ideaal voor mensen die allergisch zijn voor reguliere make-up

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Met een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, wordt een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Alleen vakmensen met de juiste apparatuur kunnen permanente make-up nauwkeurig aanbrengen.

Doet het pijn?

De behandeling is niet helemaal gevoelloos, maar de onaangename prikkels worden door de apparatuur tot een minimum beperkt.

Permanente make-up door een specialist

Linda Kroot, eigenaresse van Salon Ameno, is Nouveau Contour specialiste. Je bent bij haar in goede handen om permanente make-up aan te laten brengen. Zij volgde hiervoor een intensieve training en heeft ruime ervaring opgedaan. De unieke Nouveau Contour methode werkt met de modernste technieken.

Betrouwbare apparatuur

De Nouveau Contour Intelligent is het pigmentatie-apparaat waar de Nouveau Contour specialiste mee werkt. De laatste technische noviteiten en innovaties op het gebied van permanente make-up zijn in deze apparatuur verwerkt. De computeraansturing kan de naaldfrequentie tot op 0,01 seconde nauwkeurig aangeven.

GGD goedgekeurd

Er wordt uitsluitend gewerkt met nieuwe steriele naalden voor elke klant, geheel conform de strenge landelijke richtlijnen rondom Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieu. De naalden worden vernietigd na de behandeling. Verder is er een tweejaarlijks bezoek van de GGD waarbij de salon wordt geïnspecteerd en goedgekeurd. Hierdoor weet je zeker dat je in goede en veilige handen bent voor het aanbrengen van PMU bij Salon Ameno.